Yaş : 33 Nerden : K.Irak =) Rep Seviyen : Mesaj Sayısı : 14 İşletim Sistemi : Favori Takımım : Gurur Tablosu : Kayıt tarihi : 21/03/09
Konu: Telefon Hatlari ßakmadan qecMe =)) C.tesi 21 Mart 2009, 14:02
* Güvenliğiniz için bir kaç soru sormam gerekiyor. Doğum yeriniz? - Erzurum... * Doğum tarihiniz? - 23 Ocak 1957 * Annenizin evlenmeden önceki soyadı? - Anamı karıştırma lan bu işe
super online müşteri hizmetlerini bir gun bir müşteri aradı diyalog şöyle:
- ya ben sizin internet cdnizi aldım ama internete giremiyorum - bir de beraber deneyelim bilgisayarınız açık mı? - ne bilgisayarı bilgisayar mı almak lazım..
hala merak ederim acaba cd yi nereye taktı da nete giremedi diye..
efendim sizin modemler bana küfrediyo.
anlayamadım efendim
- bunda anlayamayacak ne var resmen küfrediyolar işte
eminmisiniz
- buyrun dinleyin (telefonu çevirme sesi çalan telefon sesi peşinden ana avrat küfür)
-benim kredi kartından para çekilmiş -aylık hesap mıydi - evet - o zaman her ay başında para çekilir efendim -. hani sınırsızdı lan bu
siyah ekran çıktı efendim -yazın kullanıcı adınızı -yazdım -parolanızı da girin -taman -garip karekterler akmaya başladığında klavyeden f7 ye basın -elimle mi? -eee siz bilirsiniz
- iyi gunler - iyi gunler abii - buyrun nedir sorununuz - ben internet sayfasindan ariyorum da abi - peki nedir sorun internete baglisiniz sanirim - evet abi bagliyim - (icinden- e nedir olm o zaman derdin ne arion ) ee sorun ? - sorun yok abi ben bi sayfaya girdim sayfada bilmemne net hemen arayin diodu ben de aradim - ( iyi b*k yedin salak ) anliyorum bu numara bizim destek masasi numaramiz - him peki abi
* Meraba ben Baturcan nasıl yarımcı olabilirim? * Benim telefonum kemerde çekmiyor... * Bi saniye bekleyin bilgisayardan kayıtlara bakalım... Fethiye'deki Hatlarda bir problem gözükmüyor . şu an, acaba... * Ne Fethiye'si kardeşim, pantolon kemerinden bahsediyom ben... telefonu kemere takınca hat bulamıyo telefon...
alo iyi gunler ben internete giremiyorum. (yine butun ayarlar kontrol edilir her$ey sorunsuzdur. ) -bir sorun gorunmuyor tam olarak ne hata mesaji aldiginizi ogrenebilir miyim? -www.internet.comm yaziyorum ama ordan bi yere gidemiyorum. -anladim... bi dakika sizi ba$ka bir arkada$ima bagliyorum o daha iyi yardimci olabilir.
-iyi gunler siz herkesi internete bagliyor musunuz? -nasil? -mesela ben paket alsam internete baglanabilir miyim? -eger bi bilgisayariniz, bir modeminiz ve bir telefon hattiniz varsa evet -tamam ben bilgisayar aldiktan sonra arasam sizi yine sizinle goru$mem mumkun mu adiniz neydi? -hande -tamam *arda bey* ben sizi tekrar ariicam te$ekkurler byeee