Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik

2 posters

Siz Seçin
Komikmi?
Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik Vote_lcap0%Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Rezillikmi?
Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik Vote_lcap100%Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik Vote_rcap
 100% [ 2 ]
Rezillik ve Komikmi?
Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik Vote_lcap0%Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 2

YazarMesaj
Arihanu
» Єđίтỏя Űγε «
» Єđίтỏя Űγε «
Arihanu

Rep Seviyen : Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik Reputationpossdy2
İşletim Sistemi : Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik Ef057c835e70b2a85413bb1dcef4e8fd
Favori Takımım : Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik 96f41fbc27b1f4d9c65c3bb5f8244a03
Gurur Tablosu : Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik F76c5e461f78476c3eb0545b29d13497

Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik Empty
MesajKonu: Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik   Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik 100d7c6aebeee5cbda9beb1f2239140aPaz 29 Mart 2009, 10:26

Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik Bir Olayla Karşılaştım.
Bir Forum Sitesine Girdim ve Wardom ve Sabote Sitelerinde Alıntılar Yapmış Burası Normal Ama Şu Linke Bakınız:
TIKLAYINIZ
Bu Linkte Benim Bazı Sitelerde Paylaştığım "Htmlye İlk Başlayanlar" Konusunu Koymuş ki Kodları Bile Koyamamış
Ve Bütün Arihanu Yazıları Orada Durmakta Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Bütün Oradaki Yazıları Paylaşıyım:

"Bir web sayfası ile başlar, ile biter.

Buraya sitenin adı yazılır

Burasını daha sonra dolduracağız. Sitenizde olması gereken herşey bu arada yer alacak

Sitemizin adının yer aldığı Title'lın, Meta Tag denilen, arama motorlarında bulunmanızı kolaylaştıran şeylerin yazıldığı yerdir. Sitede birçok şeyi, yazıların biçimlerini, büyüklüklerini, renklerini belirleyip işimizi epey kolaylaştıran CSS ler de buraya konur. Javacript denen bazı şeyler de... Bunları söyledim ama kafanız karışmasın,

Her sitenin bir adı olması gerekir.

Arihanu

Mısra ile Bulut'nin sitesinin adı: Arihanu. Biliyorsunuz insanlar birşeyi ararken adını yazıp ararlar...

İlk Sayfamızı yapıyoruz

Önce not defterimizi açalım. Monitörün altında sol tarafta başlat menüsü var.

Programların içinde Donatılar... Onun içinde de not defteri...

Aslında bunun yerini bildiğinize eminim

Aşağıdaki yazıyı açtığınız sayfaya yazın.

Arihanu

Arihanu seni çok seviyoruz

İndex adını verin ve önceden belirlediğiniz bir yere kaydedin. (Daha sonra bulmanız gerekecek)

Yazılar aşağıdaki komutlar içine yazılır.

...............

Yazının büyüklüğü için "size"

yazı tipi için "face"

Yazı rengi için "color" komutlarını kullanmanız gerekir.

Aşağıdaki örneği yazın:

DayDay seni çok seviyoruz

Yazıların yerinin komutundan sonra gelmesi gerektiğini unutmayın.

DayDay

DayDay seni çok seviyoruz

YAZI BÜYÜKLÜĞÜ

font size="4" 5 yerine 2, 3, 4, 6 yazabilirsiniz.

Ayrıca yazınızı aşağıdaki kodların arasına da yazabilirsiniz.. Yine aşağıda gördüğünüz büyüklüklerde görünür.

Arihanu

Arihanu

Arihanu

Arihanu

Arihanu

Arihanu

Lütfen Emeğe Saygı...

Lütfen Karma...

Sabite Alınmasını İstiyorum..."

Bütün Arihanu Yazıları Duruyor!!
http://cosmic.forumh.biz
~ MELİH ~
» AĐмĩห «
» AĐмĩห «
~ MELİH ~

Rep Seviyen : Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik Reputationpossscv3
İşletim Sistemi : Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik 29af9211c97e4b6d76fc4f0fa78d17e0
Favori Takımım : Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik 29dae22f6230892d543f1d0633efe2b7
Gurur Tablosu : Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik F76c5e461f78476c3eb0545b29d13497

Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik Empty
MesajKonu: Geri: Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik   Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik 100d7c6aebeee5cbda9beb1f2239140aÇarş. 01 Nis. 2009, 00:03

kanka senin ßu gzl paylaşımını resmen çalmış ve kendi sitesine alıntı oldugunu belirtmeden koymuş çok sinir bozucu bi durum... scratch ßen yarın o site yöneticisine ßirkaç yorum atarım.. Wink
http://www.Klass.Forummum.com

Sizin İçin Komik Benim İçin Rezillik
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-