~ MELİH ~ » AĐмĩห «
Yaş : 33 Nerden : İsTaNbuL Rep Seviyen : Mesaj Sayısı : 144 İşletim Sistemi : Favori Takımım : Gurur Tablosu : Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Everest Ultimate Edition 4.50 Çarş. 01 Ekim 2008, 03:21 | |
| Tr Açıklama : Bilgisayarınızın sistemi hakkında bilgi toplayabileceginiz, sistem testleri yapabileceğiniz, donanımsal ve yazılım olarak bilgisayarınız hakkında detaylı bilgi veren güzel bir program. Ayrıca bu bilgileri rapor halinde HTML biçiminde web sayfası şeklinde veya düz metin şeklinde kaydedebilir, e-mail ile gönderebilir veya yazıcınızdan çıkartabilirsiniz. 'Everest Ultimate Edition 4.50' Eng Açıklama : EVEREST Ultimate Edition is an industry leading system diagnostics and benchmarking solution for enthusiasts PC users, based on the award-winning EVEREST Technology. Hardware Information* Motherboard & CPU Accurate low-level information about motherboard, CPU and BIOS, including chipset details, DMI enumeration, AGP configuration information, SPD memory modules list, DRAM timing information and CPU instruction set support. [ DİKKAT.. ÖNEMLİ UYARI ! ] [ Paylaşımlarda Linkleri Görmek İçin Olmanız Yada Konuya Mesaj Atmanız Gerekmektedir ! ][ Zaten Üyeyim Yaptım Diyorsanız, Bu Mesajı Dikkate Almayınız ! ]
En son ~ MELİH ~ tarafından Ptsi 23 Mart 2009, 17:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
ßy emrah » ¢ǿ AĐмĩห «
Yaş : 33 Rep Seviyen : Mesaj Sayısı : 30 İşletim Sistemi : Favori Takımım : Gurur Tablosu : Kayıt tarihi : 17/03/09
| |
FiFaCı-GeNc » Єđίтỏя Űγε «
Yaş : 33 Nerden : İzmir Rep Seviyen : Mesaj Sayısı : 16 İşletim Sistemi : Favori Takımım : Gurur Tablosu : Kayıt tarihi : 23/09/08
| Konu: Geri: Everest Ultimate Edition 4.50 Perş. 19 Mart 2009, 00:06 | |
| güzel program sagol kanka..! | |
|
Casanova » Кlasѕ Űγε «
Nerden : AnKaRa Rep Seviyen : Mesaj Sayısı : 1 İşletim Sistemi : Favori Takımım : Gurur Tablosu : Kayıt tarihi : 19/03/09
| |